Vijesti

Trenkov dvorac i park u Trenkovu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se održavaju u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica.

Regionalni koordinator razvoja PSŽ podupire regionalni razvoj kroz koordinaciju regionalnih dionika te stvaranje i implementaciju programa i projekata od regionalnog značaja. Kroz Dane otvorenih vrata EU projekata 2021. pobliže će se prikazati opće informacije o projektima koji su u provedbi, dosadašnji rad te buduće vizije razvoja.

Građanima će se predstaviti projekti sufinancirani sredstvima EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

Projekti će se prezentirati kroz seriju kratkih video uradaka tijekom Dana otvorenih vrata EU projekata, prvi od njih je projekt obnove kompleksa Trenkovog dvorca sa svim njegovim budućim funkcionalnim i tematskim sastavnicama:

Skip to content