Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima.

Opis savjetovanja: Pravilnikom o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima propisani su uvjeti za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika. Jedan od uvjeta je završeno osposobljavanje formalnim programom osposobljavanja i stečena djelomična kvalifikacija. Nacrtom prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima propisana je mogućnost obavljanja poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika i osobama koje su do trenutka stupanja na snagu ovoga pravilnika završile neformalni program obrazovanja. Svrha savjetovanja je dobiti povratnu informaciju o Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 24.6.2023.

Skip to content