Vijesti

Nove prilike 2021.-2027. dolaze u Pakrac

Informativni događaj „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ kojeg organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) održat će se u utorak, 28. ožujka, s početkom u 10,00 sati, u Pakracu, u Gradskoj vijećnici.

EU fondovi - Nove prilike

Događaj je namijenjen predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Prisutnima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. te posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK), Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP) te Europski socijalni fond plus (ESF+). Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji, urbanome razvoju, mogućnostima sufinanciranja projekata te iskustvima dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova.

Na panel raspravi će predstavnici Požeško-slavonske županije, Grada Pakraca, Regionalnog koordinatora PSŽ, predstavnici poduzetnika i ministarstva predstaviti što donose EU fondovi za razvoj lokalnih sredina, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici https://forms.gle/kraFzspHVwEoGULj9
Broj mjesta je ograničen. Zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na YouTube kanalu MRRFEU-a “Strukturni fondovi”.

Skip to content