Vijesti

TEDx IDEAS FROM EUROPE- nacionalno natjecanje poduzetničkih ideja

 U utorak, 20.10.2015. održava se nacionalno predstavljanje odabranih poduzetničkih ideja koje će se natjecati za nagradu najinspirativnije europske poduzetničke ideje. TEDxBinnenhof – Made in Europe je inicijativa Europske komisije koja želi pokazati svijetu da Europa može puno toga dati kada je riječ o poduzetničkom duhu i inovacijama.

Sve države članice Europske unije biraju poduzetničku ideju koja će ih predstavljati na godišnjoj europskoj Skupštini malih i srednjih poduzetnika (SME Assembly) 18.-20. studenog 2015. u Luksemburgu. Odabrat će se tada 10 ideja za veliko finale u ožujku 2016. na TEDxBinnenhof, a koji se održava kao jedna od aktivnosti u okviru nizozemskog predsjedavanja Vijećem EU-a.

Ministarstvo poduzetništva i obrta je nacionalni koordinator natječaja TEDxBinnenhof Made in Europe, a  provodi ga u suradnji s partnerima: TEDxMaksimir, Impact Hub Zagreb, DURA-Razvojna agencija grada Dubrovnika, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke i BIOS Osijek.

Broj ulaznica je ograničen. Detalji događanja i prijava dostupni su na: TED X

Skip to content