Vijesti

Regionalnoj razvojnoj agenciji odobrena sredstva iz programa Poduzetnički impuls

Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je Regionalnoj razvojnoj agenciji sredstva iz programa Poduzetnički impuls, mjera C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencija, za provođenje aktivnosti poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

Cilj projekta koji će Razvojna agencija provoditi je poboljšanje investicijskog okruženja u Požeško-slavonskoj županiji, podizanje razine znanja i vještina poduzetnika kroz pružanje informacija, edukacije i savjetovanja te unapređenje kvalitete i prepoznatljivosti rada same agencije.

Osnovne aktivnosti projekta obuhvaćaju radionice o načinu i važnosti privlačenja stranih investitora na kojima će sudjelovati gradovi i općine, a dodatno će se izraditi i brošure za potencijalne investitore.  Za poduzetnike će biti organizirane edukacije na temu:

  • „Kako unaprijediti poslovanje (brand, marketing)“ i
  • „Izvozna orijentacija poduzetnika Požeško-slavonske županije – prilagodba novim uvjetima poslovanja na tržištu EU“

kako bi se polaznici još više upoznali s važnosti unapređenja vlastitog položaja na tržištu kroz razvoj vlastitih brandova, razvoja marketinga i slično.

Regionalna razvojna agencija redovito će objavljivati potrebne informacije i obavještavati o provedbi aktivnosti unutar programa.

Skip to content