Vijesti

Razvojna agencija educira djelatnike škola, javnih ustanova, gradova i općina kako pripremiti projekt prihvatljiv za financiranje iz fondova EU

Regionalna razvojna agencija kao regionalni koordinator Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije tijekom rujna i listopada održava edukacije kojima je cilj podići razinu znanja polaznika o procesu pripreme projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU. Edukacija je namijenjena djelatnicima javnih ustanova, osnovnih i srednjih škola Požeško-slavonske županije, te djelatnicima regionalne i lokalne samouprave. Polaznici edukacije će ovladati znanjima i tehnikama neophodnim u procesu pripreme i provedbe projekta, što drugim riječima nazivamo upravljanje pojektom. Nakon savladavanja vještina upravljanja projektom, polaznici edukacije biti će upoznati i sa državnim potporama i EU fondovima te izradom studija predizvedivosti/studija izvedivosti i analizom troškova i koristi.

Edukacije su sufinancirane iz potprograma „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Skip to content