Vijesti

Prezentacija Poduzetničkog impulsa 2015. u Požeško-slavonskoj županiji

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, poziva sve poduzetnike i obrtnike s područja Požeško-slavonske županije na

p r e z e n t a c i j u   P r o g r a m a

P o d u z e t n i č k i   i m p u l s  2 0 1 5 .

Program poticanja poduzetništva i obrta

Program znači bespovratne potpore za poticanje poduzetništva i obrta temeljem Strategije razvoja poduzetništva za razdoblje od 2013. do 2020. godine, koju će provoditi Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Poduzetnički impuls 2015. u najvećoj će se mjeri, ukupno 88 posto, financirati sredstvima iz proračuna Europske unije, dok će ostatak sredstava biti raspoloživ iz državnog proračuna. Provodi se u tri osnovna programa – “Mikro i malo poduzetništvo i obrt”, “Sredstva iz fondova EU”, te “Lakši pristup financiranju”.

Vrijeme i mjesto održavanja:

UTORAK, 3. ožujka 2015. godine, s početkom u 11,00 sati,

u konferencijskoj dvorani Gimnazije Požega (suteren), Dr. Franje Tuđmana 4/A, Požega

Trajanje izlaganja:

oko dva sata

Očekuje se dolazak ministra Gordana Marasa s pomoćnicom Nadicom Žužak i drugim suradnicima iz Ministarstva poduzetništva i obrta, te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO).

Molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite na broj telefona Razvojne agencije: 034 290 215 ili na e-mail: rra@pszupanija.hr.

S poštovanjem,

Skip to content