Vijesti

„Izvozna orijentacija poduzetnika Požeško-slavonske županije – Prilagodba novim uvjetima poslovanja na EU tržištu“

Regionalna razvojna agencija u sklopu Poduzetničkog impulsa jučer je organizirala zanimiljivu interaktivnu radionicu pod nazivom „Izvozna orijentacija poduzetnika Požeško-slavonske županije – Prilagodba novim uvjetima poslovanja na EU tržištu“

Radionica je bila namjenjena poduzetnicima koji izvoze ili planiraju izvoziti svoje proizvode na tržišta Europske unije ali i na ostala svjetska tržišta. Na radionici se pokušao dati odgovor polaznicima, poduzetnicima,  kako odrediti spremnost svojeg poduzeća i proizvoda, odnosno uslugu, za ponudu na međunarodnom tržištu, kako napraviti analizu svojih mogućnosti i tržišta na koja se želi izaći sa svojim proizvodima; identificirati gdje su najjači i najslabiji te gdje su prilike i prijetnje u internacionalnom okruženju. Također, pokušalo se dati odgovor na što treba obratiti naročiti pažnju i koji su ključni čimbenici uspješnosti za izlazak i opstanak na ino-tržištu.

Radionicu je održao gosp. Zvonimir Repač koji ima dugogodišnje iskustvo u radu vezano za investicije, razvoj javnog i privatnog sektora te razvoj proizvodnje.

 

 

 

Skip to content