Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću za prijedlog Pravilnika za provedbu intervencije 73.02. „Obnova poljoprivrednog potencijala“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za prijedlog Pravilnika za provedbu intervencije 73.02. „Obnova poljoprivrednog potencijala“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027.

Opis savjetovanja: Predmet savjetovanja je nacrt Pravilnika za provedbu intervencije 73.02. „Obnova poljoprivrednog potencijala“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027. godine. Ovim Pravilnikom utvrđuje se provedba intervencije 73.02. „Obnova poljoprivrednog potencijala“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027., postupci dodjele potpore koje provodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, ovlasti Ministarstva poljoprivrede kao Upravljačkog tijela i postupanje po žalbama na odluke Agencije za plaćanja. Na osnovu propisanih uvjeta iz Pravilnika objavit će se Natječaj za provedbu intervencije 73.02. „Obnova poljoprivrednog potencijala“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027. godine. Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i druge službene registre u trenutku nastanka prirodne nepogode ili katastrofalnog događaja, a koji se bavi proizvodnjom primarnih poljoprivrednih proizvoda.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 27.11.2023.

Skip to content