Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Prijedlog Pravilnika o provedbi intervencija za potporu ulaganjima u primarnu poljoprivrednu proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o provedbi intervencija za potporu ulaganjima u primarnu poljoprivrednu proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Opis savjetovanja: Ovim Pravilnikom utvrđuje se provedba intervencije 73.03. Korištenje obnovljivih izvora energije, intervencije 73.10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, intervencije 73.11. Potpora za ulaganja u preradu poljoprivrednih proizvoda i intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027., postupci koje provodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, ovlasti Ministarstva poljoprivrede kao Upravljačkog tijela i postupanje po žalbama na odluke Agencije za plaćanja.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 26.9.2023.

 

Skip to content