Vijesti

Otvorene prijave za župane, gradonačelnike i načelnike koji će predstaviti primjer dobre prakse na Godišnjoj konferenciji savjeta mladih u RH

Povodom 5. obljetnice donošenja Zakona o savjetima mladih održava se Godišnja konferencija savjeta mladih u Republici Hrvatskoj. U sklopu programa održavaju se panel rasprave na kojima će se imati priliku predstaviti JLP(R)S kao primjeri dobre prakse. Konferenciju organizira međuresorno savjetodavno tijelo Vlade – Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske, a na otvorenju konferencije sudjelovat će predsjednik Vlade mr. sc. Andrej Plenković i članovi Vlade.
 

Tema konferencije je: „Mladi kao odgovorni i uključeni dionici u lokalnoj zajednici: mladi kao važan partner i prioritet Hrvatske“ te je ista prilika za razmjenu iskustava i raspravu o najboljim praksama u sudjelovanju u razvoju politika za mlade na svim razinama vlasti. Panel rasprave održat će se na temu: „Savjet mladih u Republici Hrvatskoj- postojeće stanje“, „Participacija mladih na lokalnoj razini i uloga savjeta mladih u radu JLP(R)S-a“, „Mladi kao prioritet“.

 

Više možete pronaći na  https://mdomsp.gov.hr/vijesti-8/otvorene-prijave-za-zupane-gradonacelnike-i-nacelnike-koji-ce-predstaviti-primjer-dobre-prakse-na-godisnjoj-konferenciji-savjeta-mladih-u-rh/10783 .

Skip to content