Vijesti

Održana edukacija “Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

 

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je drugu edukaciju iz ciklusa edukacija u sklopu provedbe projekta „Zajedno do razvoja“ financiranog iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Edukaciju pod nazivom „Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova“  održala  je 19. i 20. veljače  2018. godine u prostorijama Đačkog doma Požega, predavačica s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata, Željka Gomuzak Anić iz tvrtke Snaga ideje d.o.o.

Cilj edukacije je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova. Polaznici, djelatnici jedinica lokalne i regionalne samouprave te drugih javnopravnih tijela, su se kroz teoriju i praktični rad upoznali s načinom izrade proračuna projekta, razradom aktivnosti projekta, koje su potom uspješno unijeli u predviđene obrasce u sustavu, te svoje projektne prijedloge prezentirali drugim timovima.

Skip to content