Vijesti

Potpisani ugovori za izvođenje radova na projektu „Dom zdravlja-centar zdravlja“

Dana 20.02.2018. godine župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević  potpisao je  ugovor s direktorom  tvrtke Projekt inženjering iz Požege koja će izvoditi građevinske radove, te direktorom  tvrtke Festta iz Zagreba koja je certificirani isporučitelj medicinske opreme i namještaja za zdravstvo na  projektu  „Dom zdravlja – centar zdravlja“. Potpisivanju ugovora je prisustvovala i direktorica Regionalne razvojne agencije-PANORA d.o.o., Senka Horvat.

Projekt „Dom zdravlja- centar zdravlja“ kandidirala je Požeško-slavonska županija a  izradila Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o..  Ukupna vrijednost projekta je 5.849.028, 24 kune, od čega su bespovratna sredstva EU 4.968.911,24 kuna, a Požeško-slavonska županija sufinancira s 876 tisuća kuna, a vrijeme trajanja projekta je 30 mjeseci.

Kroz ulaganje u infrastrukturu i opremu pružatelja primarne zdravstvene zaštite, Doma zdravlja Požeško-slavonske županije i njihovih koncesionara radovi i opremanje u vrijednosti 5,85 milijuna kuna poboljšat će se uvjeti u ukupno 6 objekata Doma zdravlja, Velika, Požega, Pakrac, Lipik i dvije lokacije u Požegi.

 

Fotografije izvor: Kronika požeško -slavonska

Skip to content