Vijesti

JAVNO SAVJETOVANJE ] o nacrtu Javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija

Ministarstvo gospodarstva, kao posredničko tijelo razine 1 u sustavu upravljanja ESI fondovima u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., obvezno je provesti javno savjetovanje o dokumentaciji postupka dodijele bespovratnih sredstava prije upućivanja Upravljačkom tijelu na odobrenje.

Cilj savjetovanja je aktivno uključiti te dobiti komentare javnog, poslovnog i znanstveno-istraživačkog sektora, kako bi sadržaji navedenih poziva bili što bliže stvarnim potrebama potencijalnih korisnika.

Internetsko savjetovanje će se provesti u razdoblju od 23. srpnja do 21. kolovoza 2015. na portalu e-savjetovanja (https://savjetovanja.gov.hr/), središnjem portalu za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću te na središnjim internetskim stranicama ESI fondova.

Tekst javnog poziva možete pročitati ovdje:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=1683

Dokumenti vezani za savjetovanje dostupni su ovdje:

https://esavjetovanja.gov.hr/Documents/List/1683

Više na:

http://www.mingo.hr/…/otvoreno-javno-savjetovanje-o-nacrtu-…

Skip to content