Vijesti

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću vezano uz pravila i propozicije skorog javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga održive obnove kulturne baštine

U okviru OP Konkurentnost i kohezija i specifičnog cilja 6c1 pod nazivom “Povećanje zaposlenosti i turističkih izdataka kroz bolje upravljanje kulturnom baštinom” uskoro će biti objavljen javni poziv za dostavu projektnih prijedloga održive obnove kulturne baštine.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, kao tijelo nadležno za objavu navedenog javnog poziva, otvorilo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću vezano uz pravila i propozicije samog poziva kako bi ga što bolje i preciznije pripremilo i definiralo.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani dionici i budući potencijalni prijavitelji da pošalju svoje primjedbe i prijedloge na Nacrt ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga „6c1.1. Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine“ zaključno s 31. srpnjem 2015. godine.

Nacrt natječaja nalazi se na sljedečoj poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=1626

Skip to content