Vijesti

Informativne radionice u Virovitici i Požegi (ESF)

8. studenog 2017. u Virovitici te 10. studenog u Požegi održat će se info-radionice za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Radionica u Virovitici će se održati  8. studenog 2017. u dvorani Centra za socijalnu skrb, Vladimira Nazora 2, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Virovitici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac  https://goo.gl/EijnBH 
 
Radionica u Požegi će se održati 10. studenog 2017. u prostoru Hrvatske gospodarske komore, Vukovarska 6, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Požegi potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac  https://goo.gl/823K59  
 
Cilj info-radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.
 
Prijave za radionice za oba grada zaprimat će se do utorka, 7.11.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o statusu prijave. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.
 
Uz najavljene info radionice, radionice će se održati i u sljedećim gradovima:
Velika Gorica – 21.11.2017.
Sinj – 30.11.2017.
 
Za više informacija o točnim lokacijama, terminu održavanja i načinu prijave na radionice potrebno je pratiti mrežne stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
www.mdomsp.hr                        

Skip to content