Vijesti

Srednjoj školi Pakrac odobrena sredstva za sanaciju krovišta

U utorak, 31. listopada 2017. godine, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, potpisani su ugovori o sufinanciranju po Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama kojima je dodijeljeno ukupno 42 milijuna kuna za poboljšanje materijalnih uvjeta u 47 objekata osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske, pa tako i za Srednju školu Pakrac – projekt sanacije krovišta u iznosu od 208.000,00 kn 50 %-tnog sufinanciranja.

Projekt je izradila Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA, a u ime Požeško-slavonske županije Ugovor o sufinanciranju potpisao je župan Alojz Tomašević.

Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama koncipiran je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja kroz potporu projektima koji se odnose na ulaganje u izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje školskih objekata, a koji se u ovom programskom razdoblju ne mogu financirati iz Europskih fondova.

Skip to content