Vijesti

Započinju radovi na obnovi krovišta škole u Velikoj

U prostorijama osnovne škole  „Ivan Goran Kovačić“ u Velikoj danas je potpisan ugovor s izvođačem radova na obnovi krovišta škole. Ugovor je potpisan s izvođačem radova tvrtkom “L Projekt” iz Rajsavca, a uz ravnatelja škole Zdravka Baruna te predstavnicu izvođača radova, potpisivanju ugovora nazočili su i požeško-slavonska županica Antonija Jozić, ravnateljica Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije Senka Horvat te predstavnik Općine Velika Valentin Raguž.

Požeško-slavonska županija prijavila je projekt obnove krovišta na Poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a isti će se realizirati u okviru Programa podrške brdsko-planinskim područjima. Pomoć u pripremi i provedbi cjelokupnog projekta pruža Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije.

Ukupna vrijednost nadolazećih radova iznosi 771 tisuću kuna pri čemu 300 tisuća kuna osigurava Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a preostali iznos Požeško-slavonska županija.

Ovom projektu prethodio je još jedan važan projekt proveden prošle godine kada je zgrada škole energetski obnovljena u što je utrošeno 4 milijuna kuna. Preostalom obnovom krovišta bit će potpuno dovršeni svi radovi nužni za kvalitetan boravak učenika i djelatnika.

Skip to content