Vijesti

TCA seminar „Internationalisation strategies in VET for representatives, decision-makers of VET colleges and schools“ u Mađarskoj od 5. do 8. travnja 2016.

Agencija za mobilnost i programe EU Vas poziva na prijavu za sudjelovanje na TCA seminaru pod nazivom „Internationalisation strategies in VET for representatives, decision-makers of VET colleges and schools“, koji će se održati u Mađarskoj u razdoblju od 5. do 8. travnja 2016. godine. Budući da je seminar međunarodnoga karaktera, radni jezik je engleski. 

 

Svrha ovog seminara je olakšati proces planiranja i sastavljanja strategije internacionalizacije putem praktičnih primjera (case studies, peer learning, savjeti stručnjaka). Očekuje se da će sudionicima biti jasnija važnost strateškog planiranja te sam proces sastavljanja strategija kao i povezanost internacionalizacije i mobilnosti u svrhu razvoja ustanove/organizacije.  

 

Na seminaru će biti oko 40 sudionika iz pojedinih zemalja sudionica programa Erasmus+ Europe, a do najviše 4 mjesta iz 2 različite ustanove je rezervirano za sudionike iz Hrvatske. Sudionici trebaju biti čelnik ustanove i projekt koordinator iz ustanova koje se namjeravaju prijaviti na Natječaj za dodjelu Povelje u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO-u).

 

Ustanovama u Republici Hrvatskoj koje već imaju dodijeljenu Povelju u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju nije omogućeno sudjelovanje na ovom natječaju.

 

Agencija za mobilnost i programe EU će sufinancirati troškove smještaja iznosom od 100,00 EUR/noćenje te troškove puta u iznosu od 400,00 EUR. Sudionik će doprinijeti putnim troškovima iznosom od 450,00 HRK. Organizator će pokriti troškove svih planiranih obroka, eventualne kulturne aktivnosti te materijale za seminar.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca 

 

Krajnji rok za prijavu na seminar je 01.02.2016

Izvor: http://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/tca-seminar-internationalisation-strategies-in-vet-for-representatives-decision-makers-of-vet-colleges-and-schools-u-madarskoj-od-5-do-8-travnja-2016-/ 

Skip to content