Vijesti

Sajam projekata

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, Europski dom Slavonski Brod, Vukovarsko-srijemska županija, Grad Našice, Regionalna razvojna agencija Virovitičko-podravske županije – VIDRA, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Slavonski Brod, Televizija Slavonije i Baranje, Vinkovačka televizija i Slavonsko- brodska televizija

pozivaju vas na
S a j a m   p r o j e k a t a

koji će se održati

16. lipnja 2014. godine s početkom u 10,00 sati,
u knjižnici Gimnazije u Požegi, Dr. Franje Tuđmana 4/A 

Cilj ovog događaja je upoznati zainteresiranu javnost s provedenim projektima na području Požeško-slavonske županije koji su financirani iz fondova Europske unije, pokazati primjere dobre prakse, razmijeniti dosadašnja iskustva, stvoriti preduvjete za umrežavanje i potencijalna partnerstva, kao i prezentirati buduće projekte.

Na Sajmu će svoje projekte predstaviti gradovi i općine s područja Požeško-slavonske županije, poduzetnički centri, Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Požegi, Veleučilište u Požegi, HGK – Županijska komora Požega, te srednje škole i udruge.

Događaj će biti organiziran u sklopu projekta “U srcu Europe”, financiranog iz EU programa IPA INFO 2012. kojemu je svrha doprinijeti podizanju svijesti i povjerenja stanovnika Slavonije u EU strategije, politike i programe fondova.

Skip to content