Vijesti

Prijavite se na besplatan trening na temu javne nabave inovacija

HAMAG-BICRO objavljuje kako Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u suradnji s partnerima na projektu Prominent Plus organizira besplatni online trening na temu javne nabave inovacija u okviru kojeg će svoja iskustva iz prakse prezentirati iskusne stručnjakinje iz Velike Britanije, Španjolske i Grčke. Edukacija će se održati u srijedu, 23. ožujka 2022od 10.00 do 15.00 sati (CET) na Zoom platformi.

Doznajte kako provesti nabavu inovacija, koji su njezini pozitivni učinci i upoznajte se s primjerima dobre prakse iz završenog projekta Prominent MED (https://prominent-med.interreg-med.eu/).

Trening koji se provodi u okviru projekta PROMINENT PLUS, namijenjen je edukaciji naručitelja i ponuditelja, s obzirom na činjenicu da javna nabava inovativnih rješenja, proizvoda i usluga omogućuje ponuditeljima uspješnije plasiranje novih i inovativnih rješenja na tržište, dok naručiteljima omogućuje nabavu naprednijih rješenja.

Trening će se održati na engleskom jeziku i bit će interaktivan pa se sudionici mogu aktivno uključiti u raspravu nakon svakog izlaganja.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem poveznice do ponedjeljka, 21. ožujka 2022.

Program možete preuzeti ovdje.

Zoom poveznica (Meeting ID: 833 8080 5486, Passcode: 351616).

Skip to content