Vijesti

Predstavljen projekt “E-inkubator”

Početnom konferencijom predstavljen je projekt „E-inkubator“ nositelja Grada Pleternice.  Na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Regionalne razvojne agencije Požeško-slavonske županije PANORA d.o.o. koja je ujedno i suradnik na projektu. Uz Razvojnu  agenciju suradnici na projektu su Požeško-slavonska županija, Grad Pakrac, Poduzetnički centar Pakrac, Općine Jakšić i Čaglin, dok su partneri projekta Poduzetnički centar Pleternica i Grad Kutjevo.

 Cilj projekta je izgradnja poduzetničke infrastrukture, razvijanje suvremenih IT usluga i proizvoda, stvaranje institucionalne i savjetodavne podrške u korist razvoja malog i srednjeg poduzetništva, što bi trebalo dovesti i do stvaranja kvalitetne poduzetničke klime, otvaranja novih tvrtki i novih radnih mjesta.

Projekt je vrijedan  8,3 milijuna kuna, radi se o izgradnji nove poslovne zgrade, koja će se prostirati na 417 m2 prostorne površine namijenjene poduzetnicima i IT tvrtkama. Projektom je predviđeno da će biti 11 ureda, 4 box ureda, dvije video konferencijske dvorane, virtualna recepcija, dvije arhive, skladišni prostor te kuhinja.

Fotografije preuzete s portala.eu

Skip to content