Vijesti

Predstavljanje prvog poziva Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. u Slavonskom Brodu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Brodsko-posavskom i Požeško-slavonskom županijom te regionalnim koordinatorima Centrom za razvoj Brodsko-posavske županije i Regionalnim koordinatorom razvoja Požeško-slavonske županije organizira predstavljanje 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru info radionice Interreg Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. koja će se održati u četvrtak, 03. studenog 2022. godine s početkom u 10:00 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore-Županijska komora u Slavonskom Brodu na adresi Ulica Matije Mesića 9.

Za prijavu sudjelovanja na Info radionici molimo ispunite sljedeći OBRAZAC . Radi organizacije događaja, nužna je potvrda prisutnosti kroz obrazac najkasnije do 2. studenoga u 12 sati.

Radionica će obuhvatiti predstavljanje Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. i predstavljanje prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga s posebnim naglaskom na  prihvatljivost troškova, financijska pravila i izvještavanje, te mogućnosti financiranja kroz programe europske teritorijalne suradnje u programskom razdoblju 2021. – 2027.

Program podržava  Strategiju Europske unije za dunavsku regiju kao ključni instrument za makro-regionalnu integraciju. Prihvatljivi prijavitelji su raznovrsni prijavitelji-javna tijela, ustanove, međunarodne organizacije, poduzeća (uključujući mala i srednja poduzeća), nevladine organizacije i dr.

Skip to content