Vijesti

Objavljen Javni poziv za odlazak na gospodarske susrete na temu plave ekonomije u sklopu događanja INNOVAZUL 2022.

HAMAG-BICRO objavljuje Javni poziv za odlazak na gospodarske susrete na temu plave ekonomije u sklopu događanja INNOVAZUL 2022. godine u Cadizu (Španjolska) koje se održava od 29. studenog do 2. prosinca 2022. godine.

U okviru događaja „II. Međunarodni susret znanja i plave ekonomije, INNOVAZUL 2022.”, Agencia Andaluza del Conocimiento, kao članica Enterprise Europe Network, organizira međunarodne bilateralne sastanke. Ovaj događaj povezivanja bit će usmjeren na inovacije u plavoj ekonomiji, a događanje će se održati uživo u Konferencijskom centru u Cadizu.

Detaljan program možete pogledati na poveznici Agendab2b_Innovaazul.

Cilj događanja je pružiti sudionicima priliku za susret s tvrtkama (mala i srednja poduzeća, velika poduzeća, novoosnovana poduzeća…), poduzetnicima, istraživačkim organizacijama, udrugama/klasterima i javnim upravama aktivnim u istraživanju i tehnologiji o plavoj ekonomiji.

Primarni cilj poslovnih sastanaka prijavitelja na ovaj poziv s ostalim sudionicima događaja je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojni projekt koji prijavitelji namjeravaju prijaviti u Eurostars program.

Tijekom cijelog događanja, odvijat će se i poslovni razgovori poduzeća, a za sudjelovanje se možete registrirati putem službene stranice događaja.

Prijave su otvorene do 2. studenog 2022. godine do 23:59 sati.

Više informacija o Pozivu možete pronaći na poveznici.

 

Skip to content