Vijesti

Poziv na LEAP Summit 2020

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom, Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom vas poziva na međunarodnu konferenciju i B2B razgovore LEAP Summit 2020.

LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija s naglaskom na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Okuplja više od 3.500 sudionika iz više od 35 zemalja te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 01. do 02. listopada 2020. godine.

Konferencija će se održati u virtualnom i fizičkom obliku s ograničenim brojem sudionika.

Obzirom da je popunjen broj prijava za fizički oblik, za online sudjelovanje se možete prijaviti na webu Summita https://leapsummit.com/ te pratiti događanje putem live streama na društvenim mrežama https://www.facebook.com/LEAPCroatia.

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta. 

B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta.

Uz mogućnost dogovaranja virtualnih sastanaka s drugim tvrtkama, sudionici će moći dogovoriti sastanke i s pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade. To je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata, a virtualne sastanke ćete moći unaprijed dogovoriti putem ove internetske stranice i održati ih u razdoblju od 1.-14. listopada 2020. godine.

Generalni partner LEAP Summit-a je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. 

Summit LEAP je pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedništva Vijećem Europske unije.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je bespla

Skip to content