Vijesti

Poziv na predlaganje predstavnika OCD-a za zamjene članova u Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike traži prijedloge za  zamjene članova u područjima djelovanja: predtercijarno obrazovanje, socijalna politika, promicanje prava hrvatskih branitelja.

Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”  stalno je tijelo uspostavljeno s ciljem praćenja provedbe Programa i napretka u ostvarenju njegovih ciljeva uzimajući u obzir financijske podatke, zajedničke te specifične pokazatelje.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo za Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. uspostavilo je i predsjeda radom Odbora za praćenje te je odgovorno za provedbu svih aktivnosti u radu. Odbor za praćenje se sastoji od predstavnika tijela državne uprave, tijela regionalne i lokalne samouprave, gospodarskih i socijalnih partnera, te predstavnika civilnog društva.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za zamjenike članova Odbora za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” iz područja djelovanja:

  • predtercijarno obrazovanje
  • socijalna politika
  • promicanje prava hrvatskih branitelja

 

Rok za dostavu kandidatura je ponedjeljak 2. svibnja 2022.

Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva – predstavnicima udruga prema području djelovanja.

Više informacija dostupno OVDJE .

Skip to content