Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o provedbi programa potpore poljoprivrednim proizvođačima za ublažavanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2023. godini

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o provedbi programa potpore poljoprivrednim proizvođačima za ublažavanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2023. godini.

Opis savjetovanja: Pravilnikom o izmjenama i dopuni pravilnika o provedbi programa sufinanciranja uspostave pokusnih polja navodnjavanja poljoprivrednih kultura za 2023. godinu izmijeniti će se iznos sredstava za provedbu Programa te će se mijenjati obveze korisnika propisane Pravilnikom o provedbi Programa sufinanciranja uspostave pokusnih polja navodnjavanja poljoprivrednih kultura za 2023. godinu, NN29/23. Cilj Pravilnika o izmjenama i dopuni pravilnika o provedbi programa sufinanciranja uspostave pokusnih polja navodnjavanja poljoprivrednih kultura za 2023. godinu je izmijeniti iznos sredstava za provedbu Programa te izmijeniti obveze korisnika propisane Pravilnikom o provedbi Programa sufinanciranja uspostave pokusnih polja navodnjavanja poljoprivrednih kultura za 2023. godinu, NN29/23.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 25.9.2023.

Skip to content