Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću za Nacrt pravilnika o provedbi programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2023. godinu

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Nacrt pravilnika o provedbi programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2023. godinu.

Opis savjetovanja: Pravilnikom se propisuje provedba Programa potpore za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2023. godinu koji će se donijeti Odlukom Vlade Republike Hrvatske. Prethodno je proveden postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Programa, na stranicama središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanja s javnošću, u razdoblju od 26. srpnja do 14. kolovoza 2023. godine te je 17. kolovoza 2023. godine objavljeno izvješće o provedenom e-savjetovanju.

Prihvatljivi korisnici ove potpore su organizatori skupova sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i to:

  • ustanove, stručna udruženja (komore), fakulteti i sveučilišta,
  • ustanove, stručna udruženja (komore), proizvođačke organizacije (osim onih registriranih kao udruge), zadruge i zadružni savezi
  • jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, regionalne i lokalne razvojne agencije, trgovačka društva u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, trgovačka društva kojima je osnovna djelatnost po Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti u okviru razreda 82.30, stručna udruženja (komore), proizvođačke organizacije (osim onih registriranih kao udruge), zadruge i zadružni savezi.

 

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 26.10.2023.

Skip to content