Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“

Tema savjetovanja je:   Savjetovanje s javnošću o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Opis savjetovanja: Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvara savjetovanje s javnošću o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“. Prvo savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga sažetka Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ bilo je na javnom savjetovanju od 4. do 19. prosinca 2023. godine, a ponavlja se radi poštivanja uvjeta Pravila za provedbu programa iz područja konkurentnosti i kohezije za financijsko razdoblje 2021.- 2027. (Pravilo III. Dodjela bespovratnih sredstava) koja nalažu kako je potrebno ponovno provesti savjetovanje u slučaju kada poziv nije objavljen u roku od četiri mjeseca. Svrha savjetovanja je osiguranje kvalitetne pripreme Poziva kao i informiranje potencijalnih prijavitelja te dobivanja relevantnih povratnih informacija o uvjetima predmetnog Poziva. Cilj poziva je osigurati infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Republici Hrvatskoj Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti traje 15 dana.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 18.05.2024.

Skip to content