Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Prijedlog pravilnika o provedbi intervencije 70.05. Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o provedbi intervencije 70.05. Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Opis savjetovanja: Ovim Pravilnikom utvrđuje se provedba intervencije 70.05. „Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027., postupci koje provodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, ovlasti Ministarstva poljoprivrede kao Upravljačkog tijela i postupanje po žalbama na odluke Agencije za plaćanja. Prihvatljivi korisnici su javna tijela i pravne osobe uključujući i udruge koje se u skladu s nacionalnim zakonodavstvom bave očuvanjem biljnih genetskih izvora.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 4.3.2024.

Skip to content