Vijesti

Otvoreno je novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2023./2024.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2023./2024.

Opis savjetovanja: Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvara savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2023./2024. Sukladno propisima za svaku školsku godinu potrebno je donijeti Odluku o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola kojom se omogućuje rad svih školskih ustanova na isti način. Ministarstvo poziva zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u savjetovanje te dostavi svoje primjedbe i prijedloge u svrhu dobivanja povratne informacije o predloženom nacrtu Odluke. Povratna će informacija biti objavljena u sustavu e-Savjetovanja.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 31.3.2023.

Skip to content