Vijesti

Održana radionica “Analiziraj” u sklopu projekta “Lokalno partnerstvo za zapošljavanje protiv lokalnih problema nezaposlenosti”

Dana 5. svibnja 2014. godine, u prostorijama HGK Županijske komore Požega, održana je radionica „Analiziraj“, prva u nizu radionica na temu „Analiza tržišta rada“. Radionicu je organizirao HZZ Područni ured Požega u sklopu projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje protiv lokalnih problema nezaposlenosti“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja. Radionicu su predvodili Antonio Matković i Tanja Prekodravac, predstavnici Instituta za razvoj tržišta rada, a prisustvovali su joj članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Cilj ovih radionica je upoznavanje i učenje metodologije pripreme i provedbe analize tržišta rada te evaluacije strateških dokumenata, a sve u svrhu izrade kvalitetne Analize tržišta rada Požeško-slavonske županije te evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala za proteklo razdoblje. Na održanoj radionici, članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje predstavljen je teorijski aspekt analize tržišta rada. Nazočni su se upoznali s pojmom analize tržišta rada, njenim značajem i koracima potrebnim za njezino uspješno provođenje.

Skip to content