Vijesti

Održana godišnja skupština Udruge poljoprivrednika Požeško-slavonske županije “Ledina”

Dana 9.01.2017. godine Udruga poljoprivrednika Požeško-slavonske županije „Ledina“ koja okuplja oko 70 članova održala je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je sudjelovao i predstavnik Regionalne razvojne agencije Požeško-slavonske županije-PANORA Stjepan Jakopović koji je sudionike upoznao sa korištenjem poticajnih sredstava kroz projekte Europske unije.

 Udruga je organizirala redovna zimska predavanja za poljoprivrednike u suradnji sa tvrtkama koje se bave proizvodnjom sjemena i zaštitnih sredstava, zatim stručni izlet na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novi Sad gdje je pošlo 60 poljoprivrednika, imali su  testiranje prskalica, u suradnji sa Agronomskim fakultetom Osijek, uključili  su se u županijsko natjecanje orača, organizirali  su utrku traktora u sklopu Festivala graševine u Kutjevu i još niz aktivnosti.

Dopredsjednik Udruge najavio je mnogobrojne aktivnosti i događanja za ovu godinu , te se nada da će uspjeti animirati članove da se javljaju na raspisane natječaje kroz koje mogu dobiti poticajna sredstva za ulaganje i razvoj.

Skip to content