Vijesti

Održan drugi dio edukacije “Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova”

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je treću edukaciju drugi dio iz ciklusa edukacija u sklopu provedbe projekta „Zajedno do razvoja“ financiranog iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Drugi dio edukacije pod nazivom “„Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strokturnih i investicijskih fondova” provela je predavačica Željka Gomuzak Anić iz tvrtke Snaga ideje d.o.o.koja ima dugogodišnje iskustvo u provedbi i pripremi projekt. Edukacija je održana 28.06.2017. godine u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije.

Polaznici, djelatnici jedinica lokalne samouprave i drugih javnopravnih tijela, su se kroz teoriju i praktični rad upoznali s izradom proračuna projekta, te aktivnostima projekta. Cilj edukacije je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova.

 

 

Skip to content