Vijesti

Objavljen poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u fazi predakceleracije

Pozivamo inovativna novoosnovana poduzeća i pojedince na prijavu za iskaz interesa za sudjelovanje u predakceleraciji za svoje inovativne ideje.

Iskaz interesa mogu prijaviti novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga, te razvojni timovi i pojedinci koji razvijaju inovativni proizvod koji se nalazi u fazi tehnološke spremno TRL 5-8. Na poziv se također mogu prijaviti i pojedinci koji u ovom trenutku nemaju registriran obrt ili tvrtku, jer isto mogu ostvariti tijekom provedbe ovog projekta.

U okviru prijave prijavitelji mogu ostvariti pravo na korištenje poslovnog prostora, usluge mentora u razvoju svoje poslovne ideje, te eventualno dodatna financijska sredstva za nabavu potrebne opreme.

Detalje poziva možete pogledati na linku Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE | HAMAG BICRO.

Rok za prijavu na ovaj poziv je 7. kolovoza 2024. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na kontakte provoditelja akceleracije navedene na linku Provoditelji-Programa-akceleracije.pdf (hamagbicro.hr), a unutar naše institucije osobe za kontakt su:

Doc.dr.sc.Anton Devčić – Pomoćnik ravnateljice (e-mail: anton.devcic@panora.hr; mob: 0916191786)

Željko Bunjevac – Voditelj odjela za strateško planiranje i razvojne programe (e-mail: zeljko.bunjevac@panora.hr; mob: 0916194432)

 

 

Skip to content