Vijesti

Nagradni natječaj „Vozačka dozvola“ 2023.

Savjet mladih Požeško-slavonske županije organizira Nagradni natječaj „Vozačka dozvola“ 2023. za učenike srednjih škola na području Požeško-slavonske županije iz redova maturanata. Natječajem se želi nagraditi izvrsnost učenika.

Srednje škole na području Požeško-slavonske županije nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje u natječaju. Srednje škole same određuju uvjete i kriterije prema kojima će izabrati svog kandidata (putem internog natjecanja u školi, općeg uspjeha učenika ili prema
drugim kriterijima koji ističu učenika, npr. uspjeh na natjecanju). Škole prijavljuju učenika putem prijavnog obrasca. Prijavni obrazac se šalje elektroničkom poštom na adresu: savjet.mladih@pszupanija.hr.

Dobitnik osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije. Kandidat za osposobljavanje mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Sufinanciranje se odnosi na troškove osposobljavanja do prvog izlaska na ispit (liječnički pregled, predavanja iz prve
pomoći, predavanja iz propisa i vožnja), troškove svih ispita polaznik snosi sam. Sufinancira se iznos do 1.000,00 eura. Dobitnik sam bira autoškolu u kojoj će pohađati osposobljavanje Dobitnik mora imati otvoren tekući račun na koji će mu biti isplaćena sredstva.

Svi predloženi kandidati biti će pozvani na objavu izbora dobitnika i dodjelu nagrade koja će se održati u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije.

Natječaj će biti otvoren od 27. travnja 2023. do 5. svibnja 2023. godine.

Za više informacija molimo obratite se na: +385 98 670 192.

Skip to content