Vijesti

Objavljen natječajni postupak za dodjelu priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2022. godini

Središnji državni ured za demografiju i mlade i ove godine dodjeljuje priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2022. godini u  četiri kategorije (mikro, mala, srednja i velika poduzeća) s ciljem podrške i isticanja društveno odgovornog poslovanja kod poslodavaca koji prepoznaju direktnu povezanost usklađenog obiteljskog života s radnim potencijalom i učinkom svojih zaposlenika.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala, srednja i velika poduzeća upisana u Sudski registar Republike Hrvatske, a prijava će se  smatrati potpunom ako prijavitelj uz ispunjeni mrežni upitnik, Središnjem državnom uredu putem preporučene pošiljke dostavi potvrdu Porezne uprave o stanju poreznog duga ne stariju od 15 dana od dana prijave (ispunjavanja mrežnog upitnika) te od strane odgovorne osobe potpisanu i ovjerenu Izjavu o istinitosti podataka navedenih u mrežnom upitniku.

Poziv za prijavu otvoren je do 31. prosinca 2022. godine 

Izjava o Istinitosti i vjerodostojnosti podataka je dostupna na poveznici.

Obrazac za prijavu na natječajni postupak dodjele Priznanja ”Poslodavac prijatelj obitelji” u 2022. godini dostupan je na poveznici Upitnik – Poslodavac prijatelj obitelji u 2022. godini.

Natječajni postupak možete pronaći na poveznici.

Skip to content