Vijesti

Ministarstvo poduzetništva poziva poduzetnike na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu “Poduzetništvo bez prepreka”

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu “Poduzetništvo bez prepreka”, koje će se održati 1. i  2. rujna 2016. godine u  Splitu.

Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.

Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom  do poduzetništva bez prepreka“.

U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera,  do žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.
Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine  započinje sa panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom  savjetovanja.

Ovu manifestaciju vidimo kao izuzetnu prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva, stoga bi nam bila iznimna čast i zadovoljstvo da se odazovete na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.
 
Na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu prijavite se ovdje

POZIVNICA

PROGRAM DOGAĐANJA

Članak preuzet s https://poduzetnistvo.gov.hr/vijesti/xx-nacionalno-savjetovanje-o-gospodarstvu-i-poduzetnistvu/1473

Skip to content