Vijesti

Komentirajte nacrt „ Analize potencijala i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“.- pozivamo sve zainteresirane da se uključe u javnu raspravu

Javna rasprava otvorena do 12.08.2020. godine

Požeško-slavonska županija u suradnji s Regionalnim koordinatorom razvoja Požeško-slavonske županije provodi projekt „Regionalni centar razvoja poljoprivredne proizvodnje Požeško – slavonske županije“.
Kroz navedeni projekt Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek izradio  je nacrt  „Analiza potencijala i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“. 
Pozivamo sve zainteresirane da aktivno sudjeluju u izradi iste, tako da preuzmu dokument i daju svoj komentar i/ili prijedlog.

Analizu možete preuzeti OVDJE, a svoje komentare, prijedloge ili sugestije možete  uputiti na mail adrese  :

tsudaric@fazos.hr
dkranjac@fazos.hr
rkrpsz@panora.hr

Vrijeme u kojem to možete učiniti je od 30.07.2020.  do 12.08.2020. godine.

Cilj projekta je stvaranje podloge za razvoj poljoprivrednog sektora na području Požeško-slavonske županije kroz poticanje udruživanja, kvalitetnije organiziranje poljoprivredne proizvodnje, izgradnju skladišnih kapaciteta, usvajanje novih znanja i praćenje novih trendova, izradom i primjenom stručnih analiza, studija i dokumenata.
Projektom će se izraditi i Model uspostave i upravljanja regionalnim centrom razvoja poljoprivredne proizvodnje i izraditi projektno tehnička dokumentacija za navedeni centar. 
Razdoblje provedbe projekta: 06.11.2019. – 06.11.2022. godine. 
Ukupna vrijednost projekta: 2.526.000,00 kuna, udio sufinanciranja iz EU : 2.147.100,00 kuna (85%), udio vlastitih sredstava: 378.900,00 kuna (15%). 
Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije  na www.razvoj.gov.hr te stranicu Europskih strukturnih investicijskih fondova na www.strukturnifondovi.hr. Za više informacija o programu Konkurentnost i kohezija posjetite https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/.

 

Related Posts:

Skip to content