Vijesti

Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH 2012.-2014. godine

Pozivamo Vas da svojim glasom podržite projekte uvrštene u Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012-2014.

Glasovati možete tako da odaberete tri projekta po vlastitom izboru, te na kraju kliknete na opciju “Glasuj”. Pomozite nam u promoviranju uspješnih lokalnih EU projekata i usput se informirajte o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije. Možda vam ovi uspješni primjeri pomognu da i sami dobijete ideju za projekt i da je prijavite za sredstva iz europskih fondova.  

Projekt s područja Požeško-slavonske županije nosi naziv “POVEZANI CVIJEĆEM”. Naime, Razvojna agencija Požeško-slavonske županije je u proteklom razdoblju Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije predložila tri EU projekta za koje je smatrala da zaslužuju biti posebno istaknuti među najuspješnijim projektima s područja Požeško-slavonske županije. Ministarstvo je na kraju odabralo samo jedan – “Povezani cvijećem”, te ga uvrstilo u on-line glasovanje za najuspješnije projekte.

Slijedom navedenoga, pozivamo Vas da svojim glasom podržite kako same projekte, tako i daljnja nastojanja u povlačenju sredstava osiguranih kroz EU fondove.

Glasati možete ovdje

Skip to content