Vijesti

Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2024. godini

Info dani 2024. održat će se 25. i 26. ožujka 2024. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2024. godini.

Na Info danima se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstavljaju natječaji koji će se raspisivati u 2024. godini. Program je Info dana pripremljen sukladno izrađenim sektorskim analizama pojedinih tijela državne uprave i drugih davatelja financijskih sredstava, odnosno, sukladno nacrtu Godišnjeg plana natječaja za 2024. godinu.

Tijekom događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Video prijenosu moći će se pristupiti  YouTube kanalom Ureda za udruge.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit  će naknadno objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Rok za prijavu je 22. ožujka 2024. godine, i to online prijavnim obrascem uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane. Prijavu je potrebno popuniti isključivo u slučaju fizičkoga dolaska u dvoranu Ministarstva, dok se za online sudjelovanje nije potrebno prijavljivati.

Program Info dana 
Online prijavni obrazac

Skip to content