Vijesti

EU fondovi mijenjaju Hrvatsku – Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije u Osijeku

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije i u sklopu međunarodne kampanje „EU in my region“, organizira još jedne „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji  se održavaju u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine na brojnim lokacijama diljem Hrvatske.

Osijek je prvi grad u nizu u kojemu su na glavnom trgu Ante Starčevića 11. svibnja 2019.  Regionalni razvojni koordinator PSŽ zajedno sa ostalim razvojnim koordinatorima, poduzetničkim centrima i slavonskim županijama predstavili svoje projekte financirane EU sredstvima. Predstavnici su odgovarali  na sva pitanja zainteresiranih građana o EU projektima i mogućnostima financiranja iz EU fondova te načinu kako EU fondovi doprinose promjeni  Hrvatske.

Posjetitelje je uz predstavnike uspješnih EU projekata i tijela u sustavu upravljanja EU fondovima dočekao i raznovrstan zabavni sadržaj – kulinarski show, foto kutak i kutak za najmlađe, uz čitav niz natjecateljskih i nagradnih aktivnosti koje su uključivali virtualni sadržaj, kolo sreće te mnoge druge.

Skip to content