Vijesti

Dani otvorenih vrata udruga 2022.

Ured za udruge poziva udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave za nagradu – pretplatu na časopis Udruga.hr – koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr.

Dani otvorenih vrata udruga održavaju se od 2. do 4. lipnja 2022. godine.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će uspješnost angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme dana otvorenih vrata udruga te zajedno s popratnim materijalima i prilozima pošaljite prijavu do 15. lipnja 2022. na e-mail: dovu@udruge.vlada.hr.

Prijavni obrazac kojeg je potrebno ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

Skip to content