Vijesti

DANI OTVORENIH VRATA REGIONALNOG KOORDINATORA RAZVOJA PSŽ 2023.

1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska ponosno obilježava desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju. Kako bismo u što boljem svjetlu prikazali postignuća i uspjehe koje smo ostvarili kao članica Europske unije, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva sve građane i dionike da se pridruže u obilježavanju ovog važnog trenutka.

Desetljeće korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj donijelo je brojne pozitivne promjene u našoj zemlji. Kroz ove godine, uložili smo snažne napore u modernizaciju infrastrukture, unapređenje gospodarstva, zaštitu okoliša, razvoj obrazovanja i znanosti te promicanje kulture i turizma.

Povodom navedene obljetnice sa zadovoljstvom vas pozivamo na Dane otvorenih vrata koje organizira regionalni koordinator razvoja PSŽ. Ovaj događaj pružit će vam priliku da se informirate o našim projektima te saznate više o trenutnim aktivnostima, ciljevima i rezultatima koje smo postigli do sada.

U prostorijama Regionalnog koordinatora razvoja PSŽ, 30. lipnja 2023. godine, u razdoblju od 10:00 do 12:00 sati, naš stručni tim predstaviti će detalje o različitim projektima koje smo proveli te koje provodimo i objasniti njihovu svrhu i koristi za lokalnu zajednicu. Bit će dostupni podaci o tome kako su naši projekti doprinijeli razvoju regije te kako su utjecali na gospodarstvo, okoliš i društvo.

Ovo je izvrsna prilika za građane, poduzetnike, predstavnike lokalne zajednice i sve znatiželjnike da istraže ulogu RKR u području regionalnog razvoja.

Osim toga, posjetitelji će biti upoznati s budućim planovima i strategijama za poticanje održivog regionalnog razvoja. Predstavit ćemo naše dugoročne ciljeve i viziju te objasniti na koji način planiramo postići održivi napredak na području naše županije.

Dani otvorenih vrata Regionalnog koordinatora razvoja PSŽ su otvoreni za sve, nema potrebe za prethodnom najavom ili rezervacijom. Jednostavno posjetite naše prostorije u navedenom vremenu i dobit ćete sve informacije koje vas zanimaju.

Radujemo se vašem dolasku na “Dane otvorenih vrata” Regionalnog koordinatora razvoja PSŽ 2023.!

Skip to content