Vijesti

Članovi LPZ-a upoznali primjere dobro provedenih analiza tržišta rada u zemljama EU

HZZ Područni ured Požega organizirao je u utorak, 20. svibnja 2014. godine, nastavak radionice “Analiziraj”, jedne u nizu radionica na temu “Analiza tržišta rada”. Radionica je održana u sklopu projekta “Lokalno partnerstvo za zapošljavanje protiv lokalnih problema nezaposlenosti” financiranog iz Europskog socijalnog fonda,

programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja. Prisustvovali su joj članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, pa tako i predstavnik Regionalne razvojne agencije Požeško-slavonske županije, a održana je u prostorima HGK Županijske komore Požega.

Cilj ovih radionica je upoznavanje i učenje metodologije pripreme i provedbe analize tržišta rada te evaluacije strateških dokumenata, a sve u svrhu izrade kvalitetne Analize tržišta rada Požeško-slavonske županije te evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala za proteklo razdoblje. Na održanoj radionici, predavači, g. Antonio Matković i gđa Tanja Prekodravac, predstavili su članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje primjere dobro provedene analize tržišta rada u zemljama Europske unije, a članovi LPZ-a definirali su što će biti doprinos njihovih organizacija u izradi Analize tržišta rada Požeško-slavonske županije.

Skip to content