Vijesti

BAIF Program investicijske spremnosti za poduzetnike početnike – prijave otvorene do 21.5.2021.

Na zahtjev timova prvog turnusa, produžilo se trajanje programa u Krapini za dodatnih tjedan dana, te samim time i rok za prijave za turnus Osijek do 21. svibnja 2021.

Još se stignete prijaviti za Program investicijske spremnosti za studentske projektne timove, poduzetnike početnike i startupove.

Hrvatska udruga poslodavaca, kao dio projektnog tima Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja svih pet slavonskih županija za uključivanje u edukativni program Projekta – Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Program radionica zadovoljit će i najspecifičnije potrebe poduzetnika inovatora, a temelji se na online platformi za savladavanje poduzetničkih sadržaja, individualnom pristupu i savjetovanju, vrhunskim mentorima, praktičnom radu te razmjeni iskustava i znanja.  Na kraju svakog programa tvrtke će dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima iz WBAF mreže te potencijalno dobiti vlastitog “anđela”.

Program je namijenjen startupovima, projektnim (studentskim) timovima i poduzetnicima početnicima, a jedini uvjet je da razvijate ideju/proizvod/uslugu, koja ima potencijal učiniti svijet ljepšim mjestom! Nije bitno u kojoj ste fazi razvoja, jeste li negdje na početku balade ili se već spremate izaći na tržište, bitno je samo da vašom idejom/proizvodom/uslugom krenete razvijati kriterije pozitivnog društvenog utjecaja!

Program počinje 24. svibnja!

SADRŽAJ PROGRAMA:

  • Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,
  • Automatizirano praćenje napretka,
  • 3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,
  • Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje prema odabranoj lokaciji, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,
  • Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija,
  • Finale programa: Demo dan pred investitorima poslovnog kluba WBAF Hrvatska,
  • Po završetku programa ocjena prihvatljivosti za BAIF financijski instrument

 

Prijave su otvorene do 21. svibnja 2021. godine, a prijaviti se možete putem Startup Includer platforme: PRIJAVITE SE!!

Napomena: Budući da je program edukacija jednako koristan kako timovima koji tek razvijaju ideju tako i poduzetnicima početnicima i startupovima koji su već prošli druge slične programe, jer nudi potpuno novi pristup, upitnik je prema tome zahtjevniji od sličnih prijava na koje ste možda navikli. No ne dajte se obeshrabriti, slobodno odgovarajte na hrvatskom jeziku (iako je upitnik na eng) i na sva pitanja na koja ne znate odgovor, odgovorite upravo tako: Ne znam. Još nisam razvio. Prijavila sam se da bih naučila. Do kraja programa dobit ćete odgovore na sva vaša pitanja i bit ćete spremni pokrenuti posao i pitchati svoj projekt investitoru. U upitniku vas traži Pitch deck bez kojeg ne možete zatvoriti prijavu, ali ni to nije problem. Jednostavno nam u dva-tri slidea opišite svoj projekt. Na kraju programa, kad budete pitchali investitorima, imat ćete pravi ozbiljni pitch deck spreman.

PRIDRUŽITE SE U PROMICANJU INVESTICIJSKOG EKOSUSTAVA ZA ULAGANJA S DRUŠTVENIM UTJECAJEM U REPUBLICI HRVATSKOJ TE SE KROZ STRUČNO VODSTVO I SAVJETOVANJE PRIPREMITE VAŠ DRUŠTVENO KORISTAN PROJEKT ZA INVESTICIJU!

Skip to content