Vijesti

Radionica za kreativne industrije o javnom pozivu za iskaz interesa za regionalne lance vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javne pozive za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske, a Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Ministarstvom organizira informativne online radionice za tvrtke o prijavi na javne pozive.

Javni pozivi su prvenstveno usmjereni na poduzetnike koji imaju sjedište/podružnicu i posluju na području Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske i traju od 28. veljače do 28. ožujka 2022. godine.

Prihvatljivi prijavitelji će u narednim mjesecima, uz podršku MRRFEU-a, resornih tijela državne uprave i regionalnih koordinatora, izraditi Akcijske planove za razdoblje 2022. – 2023. te time biti sukreatori javnih politika usmjerenih na industrijsku tranziciju. Akcijski planovi će predstavljati ključan dokument za pripremu ciljanih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027.

Informativna online radionica za tvrtke koje posluju u sektoru kreativnih industrija bit će održana u ponedjeljak, 21. ožujka, od 14:30 do 16 sati.

Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti na informativnu radionicu popunjavanjem obrasca na stranici Hrvatske gospodarske komore najkasnije do nedjelje, 20. ožujka, a prijavu možete pronaći na poveznici.

Dnevni red možete pronaći ovdje.

Skip to content