Vijesti

Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. – Poziv na nacionalnu info radionicu povodom 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, poziva zainteresirane na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

U novom programskom razdoblju kroz 10 specifičnih ciljeva će se sufinancirati projekti koji se bave inovacijama, energijom, okolišem, društvenom uključivošću te boljim upravljanjem dunavske regije.

Cilj prvog poziva u novom razdoblju financiranja je ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera.  U tom smislu za prijavitelje su otvorena sva 4 tematska prioriteta dok vrijednost poziva iznosi oko 92 milijuna eura EU sredstava uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativni dan će se održati 14. listopada 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10:00 sati (tehnička provjera od 09:30 sati).

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 12. listopada 2022. do 15:00 sati putem online prijavnog obrasca. Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Dnevni red možete preuzeti ovdje.

Skip to content