Vijesti

Poziv za sudjelovanje u MobiliseSME programu

Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka Lokalna je kontakt točka za MobiliseSME program namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, a  sufinanciran je od strane EaSI programa (EURES) Europske unije.

Ako želite biti u tijeku s najsuvremenijim inovacijama, povećati konkurentnost svoje tvrtke, trebaju Vam nove ideje i želite steći nove vještine te ste zainteresirani za pronalazak poslovnih partnera – onda je MobiliseSME program za Vas.

Cilj programa je poticanje kratkoročne prekogranične razmjene zaposlenika, menadžera i/ili (su)vlasnika. Uz spomenuto, program pruža priliku malim i srednjim poduzetnicima za uspostavljanje međunarodnih kontakata da bi, u konačnici, poboljšali svoju tržišnu poziciju te da bi sebi i/ili svojim zaposlenicima pružili mogućnost za razvijanje novih vještina.

Dvije su mogućnosti sudjelovanja u programu:

  • SC – Sending company – Tvrtka korisnik – tvrtka čiji zaposlenik, menadžer i/ili su(vlasnik) idu na razmjenu (isključivo mali ili srednji poduzetnik),
  • HC – Host company – Tvrtka domaćin – tvrtka kod koje zaposlenik, menadžer i/ili su(vlasnik) dolazi na razmjenu (prihvatljivi prijavitelji mogu biti i velike tvrtke).

 

Pozivaju se svi zainteresirani da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanu dio MobiliseSME programa neovisno o tome želite li biti Tvrtka domaćin, koja će primiti djelatnike drugih tvrtki iz inozemstva ili Tvrtka korisnik koja će svoje djelatnike poslati u inozemstvo i primiti mjesečnu financijsku potporu u iznosu od 500 do 1000 eura. Tvrtka domaćin prema poduzetniku koji dolazi na razmjenu nema nikakvih financijskih obveza.

Više o programu možete saznati putem sljedeće poveznice.

Za sva dodatna pitanja kontakt adresa e-pošte je danijela@tera.hr.

Skip to content