Vijesti

Poziv na sudjelovanje – LEAP Summit 2021

Jesi li student kojeg zanima kako izgleda život nakon završenog fakulteta ili si pokretač startup-a? Želiš li saznati više o temama vezanim za digitalizaciju i održivi razvoj ili si mladi profesionalac koji se želi povezati s ostatkom poslovnog svijeta i pokrenuti vlastiti projekt? LEAP Summit je mjesto za vas!

Otvorene su prijave za šesto izdanje LEAP summita 2021 koji će se održati od 14. do 15. svibnja u CineStaru Zagreb (Branimir Mingle Mall). Konferencija je namijenjena svim mladim profesionalcima jugoistočne Europe, s namjerom da inspirira i dodatno obrazuje buduće generacije inovatora, poduzetnika i predvodnika promjena. Kroz proteklih 5 godina LEAP je privukao 10.000 sudionika i 100 predavača iz 40+ zemalja. Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na četiri paralelne pozornice, a donosi motivirajuće priče te multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalno poslovanje, održivi razvoj i zelenu energiju.

Sudjelovanje je potpuno besplatno zahvaljujući generalnom partneru LEAP Summita – predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj.

Prijave za LEAP Summit 2021 su otvorene, a svoje virtualno mjesto na livestream-u možete osigurati već danas klikom na https://bit.ly/2P9quCj.

Više informacija potražite na web stranici https://leapsummit.com/.

LEAP Summit
LEAP Summit 2021

 

Skip to content